Kantoorgebouw

Kortrijk

Uitdaging: Nieuwbouw kantoorgebouw op een driehoekig perceel op een heel visuele locatie dicht bij de invalswegen en autostrades.

Aanpak: De inkom partij werd aan de rustige zijde voorzien die tevens zuid georiënteerd is waardoor er verder minder glaspartijen voorzien zijn. Rond de centrale inkomhall met receptie werden de verschillende ruimtes voorzien: op het gelijkvloers een kleiner landschapskantoor, de vergaderruimtes, berging, technieken, sanitair en op de verdieping een groot landschapskantoor. De kantoor- en vergaderruimtes werden voorzien van grote glaspartijen op de noordzijde. Accenten aan het interieur werden in het bedrijfskleur voorzien.

Resultaat: Een hyper modern kantoorgebouw waarin het perceel maximaal werd benut met optimale oriëntatie van de glaspartijen.