Loftkantoor D-S

Ledegem

Uitdaging: maak van een versleten hangar een praktijkruimte voor een groep van zelfstandige verpleegsters

Wensen klant:
het open loftkarakter van de hangar behouden

Aanpak: We hebben de hangar voorzien van een nieuwe industriële dakbedekking, een isolatieschild, nieuwe betonvloeren met ingewerkte vloerverwarming en ventilatie. De gevel hebben we afgewerkt met tropisch hardhout in combinatie met stalen deuren en een grote glaspartij in de oude poortopening. In de ruimte hebben we een volume geplaatst dat alle gebruiksruimtes groepeert die een privékarakter hebben: wc, keuken, douchekamer, verzorgingsruimte, vestiaire. Daarrond hebben we tot slot een landschapskantoor gecreëerd waarin een vlotte communicatie tussen de medewerkers centraal staat. Het industriële karakter van de ruimte blijft prominent aanwezig.

Resultaat: een state-of-the-artkantoorruimte met een afgesloten verzorgingsruimte.