Villa V-V

Kuurne

Uitdaging: Vernieuwen volledig gelijkvloers interieur van een villa voor een jong gezin

Wensen klant: Echte familiale leefkeuken, veel plaats voor kinderen en een knusse zithoek

Aanpak: De ruimte van de wasberging werd in de keukenruimte opgenomen om deze groter te maken, een nieuwe  en functionele wasberging werd in de garage voorzien. De trap die vroeger uitkwam in de keuken werd aangepast en komt nu uit in de leefruimte om zo veel meer kastenruimte aan de keuken te kunnen toevoegen. Al deze aanpassingen werden ondergebracht in een eiken volume die de kern van het gelijkvloers vormt. Deze sobere en warme kern vormt zowel de kastenruimte in de eetplaats, als toegang tot bovenverdieping, als kastenwand in de keuken voorzien van alle inbouwtoestellen, als toegang tot de wasberging annex garage. De volledige ruimte werd voorzien van vloerverwarming en alle moderne comfort.

Resultaat: Tijdloos warm en strak interieur met onderhoudsvriendelijke materialen.